Coaching
Stop, kijk en luister 

 

Stop, Look and Listen is een radioprogramma van mijn bonus-oom Guus van der Hoeven in Kansas, VS. Het gaat over waarnemingen in de natuur, gekoppeld aan ervaringen in het leven. Voor mij was hij een grote steun en voorbeeld omdat hij verwoordde wat hij waarnam en mij daarmee volledig insloot. Dit is voor mij ook de rode draad in hulpverlening: 

 

Stop

Door stil te staan bij alles wat er bij jou van binnen speelt, kunnen we bepalen waar we samen mee aan de slag gaan. Dat kunnen gedachten zijn maar ook een bepaalde onrust in je lijf of het tegenovergestelde daarvan en weinig emoties

 

Kijk

Als we daar helderheid over hebben kijken we vervolgens waar de drukte in het hoofd, de onrust in het lijf en het gebrek aan emoties vandaan komt en wat er nog meer voor moois aan jou te ontdekken valt zodat er meer rust kan ontstaan. Dit doen we door:

 

Luister

En dan ga jij luisteren naar de voorkeuren van jouw brein, naar wat jouw hart verlangt en wat je lichaam nodig heeft en ontstaat de verbinding tussen die drie en kan jij je daarop afstemmen met jouw prefrontale cortex die ook wel de liefdevolle baas genoemd wordt. Jouw wezenlijke ik kan helemaal zichzelf zijn en zal willen zingen van geluk. Daarmee kan jij:

 

♠ - op jezelf vertrouwen zodat je er voor je kindje zal kunnen zijn, 

♥ - geef jij jouw kindje een zo goed mogelijke start en 

♣ - zal jij ook een roze wolk ervaren.

 

CANTALMA!

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking.

Bel of app naar: 06-34025725